Despre Noi

Singurul Club de Padbol din BUZAU

La finalul anului 2020 un tanar cu activitate in domeniu sportiv a pus bazele pentru Infiintarea unei inteprinderi sociale cu obiectiv crearea si dezvoltarea unei baze sportive in regiunea SUD EST, respectiv Jud. Buzau, respect creeare unei baze sportive pentru jocul de padbol . Activitatea desfasurata consta in punerea la dispozitia clientilor a terenurilor de padbol pentru cei ce doresc sa se recreeze. Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră<br principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Obiectivul general al societatii consta in imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati pentru comunitatea din mun. Buzau prin oferirea serviciilor sportive de agrement (teren de padbol), conform cod caen CAEN 9311 Activitati ale bazelor sportive, dar si prin aportul adus comunitatii prin angajarea a 5 persoane in cadrul intreprinderii ce va ajuta la diminuarea ratei somajului la nivel local.
Consideram faptul ca la nivel social sportul, in toate formele de activități fizice, are printr-o participare mai mult sau mai puțin organizată, un obiectiv de ameliorare a condiției fizice și psihice precum si de dezvoltarea relațiilor sociale fiind recunoscut ca fiind parte integrantă din realitatea socială. De asemenea pe langa beneficiile individuale la nivel de sănătate și viață socială, practicarea sportului de către diferite categorii de populație poate avea un impact pozitiv.

Misiunea sociala a societatii duce la rezultatele sociale specifice, ce se pot definii astfel:

Ameliorarea condiției fizice și psihice precum si dezvoltarea relațiilor sociale in comunitate;

Sportul ca un motor pentru incluziune socială, inovaţie şi creştere economică;

Transmiterea unui comportament adecvat din punct de vedere al unui stil de viata sanatos si imbunatatirea gradului de incredere sociala;

Crearea de locuri de munca – rezultat fiind persoanele angajate, contribuind la bunăstarea comunității prin creșterea gradului de ocupare a forței de muncă;

Echitatea sociale față de angajați, asigurând niveluri de salarizare echitabile.

WhatsApp Image 2022-11-22 at 19.15.29 (5)